A Kőház zRt. az 1990-ben történt alapítása óta eltelt, másfél évtizednyi idő alatt Baranya megye, illetve Pécs város területén az építőipar egyik jelentős, meghatározó cégévé nőtte ki magát. Eredményeinket olyan jelentős munkák átadásának köszönhetjük, amelyeket jó minőségben, igényesen és műszaki szempontok szerint, színvonalasan valósítottunk meg, és ezzel letettük névjegyünket, meghatároztunk pozíciónkat az építőiparon belül. Ezután is olyan épületeket, létesítményeket szeretnénk megvalósítani, hogy azok előtt 20 év múlva is büszkén sétálhassunk el.

Ma a Kőház zRt. a régió meghatározó építőipari kivitelező cége. Az egész ország területén vállalunk a szerkezetépítési vagy igényes szakipari munkát. Működésünk során már eddig is fokozott figyelmet fordítottunk a jogszabályok szerinti kötelezettségeknek megfelelően történő munkavégzésre, a minőségirányítási rendszer kiépítésével ezt a jövőben is elkötelezetten vállaljuk. Referencia listánkon az építőiparral szemben közismerten nagy elvárásokat támasztó cégek vannak. A nagyfokú szakmai elismertséget az állandó, visszatérő partnereink, megrendelőink igazolják. Szeretnénk elérni, hogy aki egyszer velünk dolgoztatott, az mindig velünk akarjon dolgoztatni.

A célunk: olyan egyedi céggé kialakulni, fejlődni, amiből rendkívül kevés van, amely olyan szolgáltatást képes nyújtani, amire más nem igen képes. Megcélzott vevőink azok, akiknek magas igényeik, és pénzük van a jó minőségi építőipari szolgáltatásra. Ennek módja a humán tényező kiemelése, a munkatársak magas szintű elismerése, illetve a jó és hatékony szervezeti rendszer kialakítása.

Célunk a meglevő szakmai tudás, tapasztalat, a felhalmozott anyagi erők jövedelmezően való felhasználása, átalakítása, a munkatársak személyes alkotási ambíciók kielégítésével újat, szépet, jót alkotni nyereséggel. Ennek érdekében szervezetten, jó irányítással, a feladatok teljes ismeretében lehet csak optimálisan mindent megtenni. Célunk, hogy tudatosabban végezzük, jobban szervezzük munkáinkat. A cég hosszú távon jövedelmezően, a konkurencia közül kiemelkedően jó hírnévvel működjön, így tudjuk korábban megszerzett állandó partnereinket megtartani.

Célunk, hogy működésünket tovább tökéletesítjük és ezzel a vevőink elégedettségét és számát egyaránt növeljük. Fontosnak tartjuk, hogy magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak irányítják és vigyázzák a munkát, és hangsúlyt fektetünk a munkatársaink továbbképzésére és szakmai ismereteik növelésére.

Vevőink elégedettsége és működésünk hatékonyságának javítása érdekében az MSZ EN ISO 9001:2001 szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk, és azt folyamatosan fejlesztjük. Valamennyi munkatársunk ismeri és elkötelezetten vállalja a Kőház zRt. céljait és azok megvalósításában aktívan részt vállal. Évenként minőségügyi célokat tűzünk ki, és azok megvalósulását a vezetőségi átvizsgálás keretében, évente értékeljük.

A Kőház zRt. tulajdonosának jelmondata:
"További fennmaradásunkhoz és eredményes működésünkhöz szükséges állandó fejlődés érdekében valljuk, hogy a jelenlegi állapotnál mindig van jobb, és mindent alárendeltünk a jobb cél eléréséért."


Pécs, 2006. május 19.
Nemes Csaba igazgató